Борисов: БСП като ме подслушваха в тоалетната ми, аз да не съм се оплаквал! - 24novini.bg

Борисов: БСП като ме подслушваха в тоалетната ми, аз да не съм се оплаквал!

Борисов отрече връзка с подслушването на Радев Борисов отрече връзка с подслушването на Радев
15.02.2020 | 10:55
(1 глас)

"Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това.

 

 

Искат да ме замесят. Което зависеше от мен, го направих - наредих на ГЕРБ думата "импийчмънт" да не я произнасят".

Това коментира о.от Германия премиерът Бойко Борисов по повод разпространените от прокуратурата записи от СРС, в които главният прокурор обяви, че се чува гласът на президента.

"Не само че нямам достъп до СРС-тата. Къде има разрешено за президента за подслушване в съда. Просто те се омазаха и искат да изхвърлят проблема си към мен", смята още той.

"С този прокурор се разбрах да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода. Всички служби са впрегнати в тази сфера", обяви в свой стил Борисов за Иван Гешев.

Борисов е в Германия за 56-ата поредна годишна конференция по сигурността,

където отрече да има нещо общо с подслушването в страната.

"В Европа миграцията е първи основен проблем. Аз затвърдих позицията си, че мирът и разбирателството, енергийните проекти - от една страна правят страните зависими, но в същото време се дава и възможност за работа с другите държави в региона. Така че трябва да се разграничат нещата", каза премиерът.

"С икономически възможности на Запада, може да се направи така, че да има траен мир и да е взаимоизгодно и за Изтока. България, влизайки в Зеления пакт като част от ЕС, ще изпадне в много тежка конкуренция. Имаме много сериозни теми, които да засегнем. "Балкански поток" и интерконекторът с Гърция са стратегически важно за страната ни", коментира също Борисов.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...