Днес Борисов ще отговаря на въпроси на парламентарния контрол - 24novini.bg

Днес Борисов ще отговаря на въпроси на парламентарния контрол

Борисов ще отговаря на въпрос на Корнелия Нинова за политиката на правителството за влизането на България в Шенген. Борисов ще отговаря на въпрос на Корнелия Нинова за политиката на правителството за влизането на България в Шенген. Архив
22.11.2019 | 08:40
(0 гласа)

Днес премиерът Бойко Борисов ще вземе участие в петъчния парламентарен контрол.

 

 

Той ще отговори на въпрос на лидера на БСП Корнелия Нинова за политиката на правителството за влизането на България в Шенген.

В парламентарния контрол участие ще вземат още вицепремиерът Красимир Каракачанов, министърът на икономиката Емил Караниколов, просветният министър Красимир Вълчев.

Преди това народните представители ще гласуват удължаване на срока на временната анкетна комисия за установяване причините за спирането на програма "Хоризонт" по БНР на 13 септември.

Предложението е срокът на действие на комисията да се удължи до 3 февруари 2020 година. Първоначално тя бе създадена за два месеца, считано от 27 септември.

Мотивът за удължаване на срока е, че е необходимо още време за обективно разглеждане, анализ и изготвяне на доклад в пълната достоверност по наличните обстоятелства и факти, постъпили в комисията.

Досега членовете на временната анкетна комисия изслушаха главния прокурор Сотир Цацаров и представители на Съвета на електронни медии и на Комисията за регулиране на съобщенията.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...