Борисов: Колко изгорели съм гледал и спасил. Миличките! (видео) - 24novini.bg

Борисов: Колко изгорели съм гледал и спасил. Миличките! (видео)

Днес премиерът Бойко Борисов посети обновената Клиника по изгаряния и пластична хирургия в "Пирогов". Фейсбук на Бойко Борисов
29.10.2019 | 16:00
(0 гласа)

Колко изгорели съм гледал, колко съм спасил. По-грозна и шокираща гледка няма.

 

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов днес в свое видео на живо в социалната мрежа Фейсбук, докато разглеждаше обновената Клиника по изгаряния и пластична хирургия в столичната болница „Пирогов“.

Министър-председателят бе заедно с директора на "Пирогов" проф. Асен Балтов. 

"Сградата е строена 1976 година и от тогава не е сменена една плочка. 43 години са това“, подчерта Балтов. По думите му догодина, за годишнината на болницата, планират енергийна ефективност на всички сгради. 

"Дай ми една сметка за електромагнитния резонанс и за енергийната ефективност, да отпуснем пари за тях",

обърна се премиерът към директора на "Пирогов" и го похвали за обновяването на Клиниката по изгаряния.

"Планираме за догодина, когато „Пирогов“ ще отбележи своята 70-годишнина, да отпуснем средства за цялостно саниране на сградата и за още важна апаратура", написа Борисов във Фейсбук.

"Лекарите и сестрите в „Пирогов“ работят денонощно. Всяка минута спасяват някой пострадал българин и се радвам, че Клиниката по изгаряне и пластична хирургия в болницата за спешна помощ е изцяло модернизирана. Медиците разполагат с най-модерната апаратура при изпълнението на мисията им - спасяване на човешки животи", допълни той.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...