Премиерът посъветва Фандъкова да покаже какво е свършила за града - 24novini.bg

Премиерът посъветва Фандъкова да покаже какво е свършила за града

09.09.2019 | 17:15
(0 гласа)

Йорданка Фандъкова да покаже на опонентите за кмет на София и конкретно на Мая Манолова какво е свършила общината през изминалите години. Това посъветва премиерът Бойко Борисов кандидатът за четвърти мандат за кмет на столицата.

Двамата бяха сред официалните гости на откриването на модернизираната база на Национална спортна академия "Васил Левски" на ул. "Гургулят" 1 в София. Единствената спортна академия у нас обнови старата си база в центъра на София за 3,7 млн. лв.

Ръководството на НСА защити проект и получи финансиране по Оперативна програма "Региони в растеж". Около 1 млрд. лв. се отпускат за инфраструктура в образованието в страната, заяви премиерът Бойко Борисов на церемонията по откриване на ремонтирания обект на НСА. На мястото на старата и рушаща се сграда, известна като Ректората на НСА, има нова многофункционална спортна зала.

"Да имаш университет в центъра на града е много удобно. Бази, които струват десетки милиони, не позволихме да бъдат откраднати и дадохме на НСА да ги стопанисва", коментира министър-председателят.

На Гургулят 1 има ново обзавеждане и оборудване на учебните зали и кабинети, на конферентната зала, библиотеката, читалнята, както и на фитнес залата и съблекалните. 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...