Борисов: Хората искат справедливост, мислете с акъла си - 24novini.bg

Борисов: Хората искат справедливост, мислете с акъла си

Премиерът и лидер на ГЕРБ Борисов се закани на самозабравилите се Премиерът и лидер на ГЕРБ Борисов се закани на самозабравилите се
07.07.2019 | 14:08
(0 гласа)

Построили сме много, но хората в момента справедливост. Трябва ли да стигаме до там да идват да ми се оплакват, че да отстранявам кметове, например Пловдив. Това трябва да го правите вие сами. Затова предложих тази Етична комисия, защото когато се концентрира власт, отговорност и решенията в един човек е неправилно. Така бяхме направили партията – аз, Цветанов и надолу, не е добре. 

 

Това коментира на Националното събрание на ГЕРБ лидера на партията Бойко Борисов.

 

Събранието на ГЕРБ приключи за по-малко от час,  които над 20 минути изказване на Борисов, в което той наблегна на думата "справедливост" и няколко пъти подчерта, че въпреки очакванията, с Цветанов не са се скарали и проблем в партията няма. 

Когато получаваме сигнали първо ние да си ги проверим за самите себе си и да знаем. Ако ще е къща за гости или някой взел минералната вода – да отидем да видим ние дали е вярно и нашия механизъм да предложи отстраняване – както в Хасково направихме. Кметът, въпреки че е избран от ГЕРБ, нямаше очи да се махне, но вече не носим отговорност, зяви Борисов.

Предстоят кметски избори, много добре събранията да си огледате хората,

Етичната и Изпълнителната комисии ще ви помогнем, някъде ще направим промени, но ще оставим събранията да предлагат хора. Искам да го направиме отворено, с хората от обществеността, ще пращам от ИК хора, за да чуем какво мислят гражданите за нашите кметове и съветници, обяви Борисов.

Думата е справедлист и дали не сме се самозабравили, дали не сме станали номенклатура, ако хората усетят това, партията е загинала,

заяви той и добави, че не иска да е като десните с 4-5% креслива опозиция, а да може да вдига доходите, да се правят магистрали.

За пореден път Борисов се върна към загубата на последните местни избори в Плевен и обвини за това няколко самозабравили се тартори, заради които хората в града се смеят на ГЕРБ.

 

България е била в застой преди да съществува ГЕРБ, в последните 10 години БВП се е вдигнал, толкова много сме построили. Сега единственият проблем пред партията е справедливост и близко до хората. Всеки да си огледа какво е правил и да го прави с акъла си, защото след това е много болезнено за всички, добави той.

Помните ли, говорих ви за сини и червени лампи, не ме разбрахте, не ме разбраха тези с къщите за гости, както и въпросния кмет в Пловдив, и други не ме разбраха, няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува, закани се Борисов.

Избраха ни първо защото бяхме добри полицаи и давахме справедливост. Сега трябва да е същото, добави той.

Строиме усилено Хемус, при Ботевград и Мездра също, правят се обходи на няколко града, есента влизаме и на Околовръстното в София.

Искам хората да виждат тракторите и багерите как работят.

Като виждат багерите и тракторите хората са спокойни, защото знаят, че може да строим и са търпеливи, че ще го направим, каза още премиерът.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...