ГЕРБ отворени към десните за обща листа - 24novini.bg

ГЕРБ отворени към десните за обща листа

15.03.2019 | 17:53
(0 гласа)

Посланието на Жозеф Дол е към това да ограничим разпиляването на гласове. Това са възможности, които могат да бъдат обсъждани, заяви пред бТВ заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов. 

 

Не знам за преговорите, които се водят при по-малките, говорят ли дали депутатът ще отиде в ЕНП или в друга група, защото ако не е в ЕНП това ще е подвеждане на избирателите, комебтира Цветанов.

 

На обвиненията от ДСБ и ДБГ, че ГЕРБ прибягват до популизма Цветанов отговори задочно, че именно ГЕРБ е партията, която е изпълнила ангажимента на демократичната общност като „предаде досиетата на Комисията и включи комунизма в учебниците“.

 

Цветанов коментира и Закона за вероизповеданията. Той увери, че опрощаване на дългове няма да има, а Главното мюфтийство ще трябва да плати задълженията си в следващите 10 години.

По отношение на заплахите от „Воля“ за напускане и спасяването на кворума в парламента от тях, Цветанов заяви, че в сряда ще имат разговори с Веселин Марешки и експерти от партията. А от думите му стана ясно, че са готови на отстъпки пред тях.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...