Петков не отрече възможност за общи кандидати с „Демократична България“ на местните избори

Препоръчваме

Ивайло Мирчев: Трябват ни 180 гласа, а имаме 63

“Не сме изпрали нито Пеевски, нито имаме намерение да перем когото и да било. Конституционната реформа е...

Според Киев руснаците се изтеглят от Херсонска област заради наводненията

Наводненията, причинени от разрушаването на стената на язовира край Нова Каховка в Южна Украйна е принудило руските...

СОС: Довеждащ транспорт в три столични квартала се предвижда от септември

Столичната община подготвя пускането на довеждащ транспорт в кварталите "Малинова долина", "Витоша" и "Горна баня" за подобряване...

„Първо, така наречените машини бяха подбрани от ЦИК с председател на човек на ГЕРБ по време на правителството на Борисов. Машините на „Мадуро“ са машини на „Борисов. Защо трябва да им се трие паметта и да станат принтери за бележки? Защо няма запис на видеонаблюдението“, това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред NOVA след решението на Правна комисия да върне хартиената бюлетина.

Всичко това да се случи през нощта – това означава, че се готвят за едни нови избори и затова среднощно правят тези упражнения, категоричен бе бившият премиер.

„Не виждам каква може да е причината да махнеш Обществения съвет, да премахнеш паметта от машините, да премахнеш паметта от камерите? Това е само, ако искаш да откраднеш нещо?“, пита риторично съпредседателят на ПП.

Той заяви, че от формацията ще се върнат в пленарна зала на Народно събрание в сряда, за да предложат временна комисия, която да разгледа отново законопроекта за връщането на хартиената бюлетина.

Очаквам да се използва чл. 82 от правилника на НС и тези безумия да се оттеглят. Очаквам да се отвори в рамките на една комисия, а после да влезем в зала и да гласуваме. Ако след това искат злоупотребите да бъдат вкарани в Изборния кодекс, тогава вече президентът да реши дали да наложи вето, или не, каза още Кирил Петков.

Там, където можем, би било разумно да се явим заедно както с „Демократична България“, така и с други обществени и партиини организации, които изповядват нашите ценности, заяви съпредседателят на ПП относно общо явяване между формации, изповядващи демократични ценности на местните избори.

Съпредседателят на ПП заяви, че е рано да се говори за имена 

Той бе категоричен, че страната ни няма да затваря въглищни централи заради Плана за възстановяване и устойчивост.

- Реклама -
- Реклама -
Последни новини

Ивайло Мирчев: Трябват ни 180 гласа, а имаме 63

“Не сме изпрали нито Пеевски, нито имаме намерение да перем когото и да било. Конституционната реформа е...

Според Киев руснаците се изтеглят от Херсонска област заради наводненията

Наводненията, причинени от разрушаването на стената на язовира край Нова Каховка в Южна Украйна е принудило руските войски да се изтеглят с...

СОС: Довеждащ транспорт в три столични квартала се предвижда от септември

Столичната община подготвя пускането на довеждащ транспорт в кварталите "Малинова долина", "Витоша" и "Горна баня" за подобряване на връзката на гражданите от...

ВСС прекрати процедурата за освобождаване на Иван Гешев по едното от двете предложения

ВСС реши да прекрати процедурата за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев по първото предложение на членове на Прокурорската колегия за отстраняването...

Зеленски: Взривът на „Нова Каховка“ е екологична бомба за масово унищожение

Взривът на „Нова Каховка“ е екологична бомба за масово унищожение, коментира украинският президент Володимир Зеленски след разрушаването на изкуствено създадения водоем.
- Реклама -

Още публикации

- Реклама -