Статии с етикет: ЧЕЗ - 24novini.bg
Статии с етикет: ЧЕЗ - 24novini.bg

Подлезът при Софийския университет е без ток, но метростанцията работи.

 

След спешна среща на Коалиционния съвет управляващата коалиция отложи решението за партийните субсидии за края на месец юли. Те обещаха да има решение преди ваканцията на депутатите през август, за да не бъдат обвинявани, че отлагат темата. 

 От Държавен фонд "Земеделие" проверяват къщите за гости на роднини на лидера на ДПС - Мустафа Карадайъ, но не могат да ги глобят заради изтекъл срок на мониторинг. 

Активите на дружеството ЧЕЗ България ЕАД у нас бяха купени от най-големия публичен холдинг в страната - Еврохолд България, съобщиха купувачите.

Кражба на 35 000 киловатчаса електроенергия месечно за около 7 хил. лв. разкриха служители на "ЧЕЗ Разпределение България" със съдействието на полицията, съобщи компанията.

 

"Дали зад новата маска на "Еврохолд", която подменя маската на Гинка Върбакова, не се крие същата мастита фигура, която се опитваше да се скрие зад "Инерком", попита червеният депутат Таско Ерменков на брифинг на БСП днес по повод продажбата на ЧЕЗ.

 

"ДАНС и българските служби да проверят капиталите на дружеството "Еврохолд", което преговаря за купуването на активите на ЧЕЗ у нас. Да направят проучване на капиталите им. Да не се окаже, че има офшорни дружеста зад тях и ЧЕЗ да стане тяхна собственост. Не че е незаконно." Това заяви на брифинг в Министерството на енергетиката Валентин Николов от ГЕРБ заедно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

 

Чешкото електропреразпределително дружество у нас – ЧЕЗ е прекратило договора си за покупка с фирмата на Гинка Върбакова „Инерком“, стана ясно от изявление на говорителката на компанията в Прага Алис Хоракова пред вестник „24 часа“.

Еврохолд България АД са отправили обвързваща оферта за придобиването на активите на ЧЕЗ Груп в България, обявиха от компанията. 

 

Третият кандидат за активите на ЧЕЗ в България е българска финансова група, а търговското финансиране можело да бъде предоставено от руска банка. Това съобщава близкото до чешкия премиер Андрей Бабиш издание "Лидове новини".

Страница 1 от 14

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...