Статии с етикет: Системата ни убива - 24novini.bg
Статии с етикет: Системата ни убива - 24novini.bg

Какво Ви уплаши, г-н Борисов, че махнахте палатките на майките? Купете им палатки и ги донесете тук, ако искате ва Ви повярваме, че нямате пръст в този вандалски акт!

 

Заповядайте при нас днес 8-ми март! Да отбележим деня на жената и празника на майката, като заедно направим “фъш-фъш” на Бойко и кабинета му!

Сестрите и майките от "Системата ни убива" обявиха гражданско неподчинение. Част от медицинските сестри, които отново протестират пред Министерския съвет се затвориха в сградата на бившия партиен дом, където този следобед се проведе заседание на ресорната комисия по здравеопазване.

 

Мая Манолова призова в стори от площада пред Министерския съвет българските граждани да подкрепят протестите на майките на деца с увреждания от "Системата ни убива" и на медицинските специалисти. Двата протеста обявиха безсрочни палаткови лагери на площада пред МС днес.

Майките от "Системата ни убива" излизат на безсрони протести за оставката на социалния министър Деница Сачева от 1 март. Това обявиха те в социалните мрежи. 

Майки от инициативата "Системата ни убива" протестираха пред социалното министерство и поискаха оставката на социалния министър Деница Сачева.

 

Не един път сме писали за проблемите на родителите на деца с увреждания и трудностите, които те срещат с отглеждането им у нас и недостъпната среда

Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" отново излизат на протест днес, в Деня на детето. Протестът им започва от днес и е с мотото "Да спасим децата от системата!". Исканията на протеста са за равнопоставеност в подкрепата на всички деца в България. Това става ясно от Фейсбук страницата на събитието.

Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" отново излизат на протест. Той започва от днес и е с мотото "Да спасим децата от системата!". Исканията на протеста са за равнопоставеност в подкрепата на всички деца в България. Това става ясно от Фейсбук страницата на събитието.

Страница 1 от 4

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...