Волен Сидеров: Кандидатирам се за кмет на София (видео) - 24novini.bg

Волен Сидеров: Кандидатирам се за кмет на София (видео)

24.09.2019 | 14:00
(0 гласа)

Лидерът на "Атака" и депутат Волен Сидеров обяви, че се кандидатира за кмет на София. Това заяви той днес от трибуната на протеста, който организираха от партията с искане оставката на съдия Калин Калпакчиев заради предсрочното освобождаване на австралиеца Джок Полфрийман, който беше в затвора заради убийството на студента Андрей Монов. 

 

 

"Обявявам сега тук пред всички вас, че се кандидатирам за кмет на София от партия "Атака",

заяви Сидеров днес пред Съдебната палата. 

Той смята, че след влизането му в битката за столичния кметски стол социологическите проучвания ще се променят.

"Предполагам, че ще бъда на балотаж", уверен е лидерът на "Атака". 

Волен Сидеров заяви, че в листата му ще има хора с високи постижения в областта на спорта и културата, както и активисти на партията.

Пред журналисти той обяви и трите си основни приоритета – спиране на провеждащия се в столицата гей-парад, повече прозрачност при изразходването на общинския бюджет и повече внимание за развитието на крайните квартали на София.

Днес обаче е последният ден, в който лидерът на "Атака" може да се регистрира в ЦИК за местните избори.

Пред Съдебната палата в София се събраха симпатизанти на партия "Атака" и народните представители Десислав Чуколов и Павел Шопов, които поискаха оставката на съдия Калин Калпакчиев. 

Протестиращите носеха плакати "Върнете убиеца Джок в затвора" и "Оставка на съдия Калпакчиев". Лидерът на "Атака" Волен Сидеров също се включи в протеста и заяви, че ще раздаде материали със снимка на съдия Калин Калпакчиев, за да се разпространят и всички да знаят кой е той.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...