Статии с етикет: протест - 24novini.bg
Статии с етикет: протест - 24novini.bg

Номинации като тази на Емил Димитров ще задълбочат още повече съществуващите проблеми и ще повишат още повече градуса на общественото напрежение, това ще бъде продължение на тенденцията, започната от Нено Димов за системно застрашаване, а не опазване на природата. Това коментира коалицията "За да остане природа в България".

 

Превозвачите, които протестират срещу обхвата на тол системата и правителството се договориха за три месеца тестов период на тол системата. До решението се стигна след среща при премиера Бойко Борисов в Министерския съвет.

 

Протестиращите жители на Перник влязоха в сблъсък с полицията вчера, след като в града бе обявено бедствено положение заради водния режим и кризата с водата. 

Протестиращите медици обявиха, че местят палатковия си лагер пред Народното събрание, съобщи БНР.

 

Вече сме преуморени - от извънреден труд, ниско заплащане и безперспективност, признаха те. Нощните ни смени са 25 стотинки на час. Вие бихте ли работили за толкова?

 

Медицинските работници от различни български градове, които от вчера започнаха пети национален протест, пренощуваха в палатков лагер пред Министерския съвет с искане премиерът Борисов да ги приеме и да разговаря с тях за исканията им. 

Жителите на Самоков излизат днес от 17:30 на протест срещу поскъпването на водата в града, съобщи бТВ. 

 

Медицинските специалисти от цялата страна, организирани от Синдиката на българските медицински специалисти, учреден преди няколко дни, излязоха на пети национален протест днес пред Министерския съвет. 

Инициативата "Правосъдие за всеки" излиза отново на протест пред Съдебната палата тази вечер от 18 часа. Това става ясно от страницата на събитието в социалната мрежа Фейсбук. 

 

ДНес поддръжници на социалния министър Бисер Петков ще излязат на протест в неговата подкрепа. Те ще се съберат пред сградата на Министерството на труда и социалната политика и ще поискат премиерът Бойко Борисов да върне Бисер Петков на поста. 

 

Страница 1 от 70

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...