Статии с етикет: протест - 24novini.bg
Статии с етикет: протест - 24novini.bg

Хората от Перник излязоха тази сутрин в 9 часа на протест и поискаха оставката на директора на ВиК - Перник, съобщи Нова телевизия. С викове "Оставка" те са направили опот да влязат в сградата на дружеството, но са спрени от полицаите. 

 

Днес в 10:00 часа започна заседанието на ВСС, на което ще се прегласува назначението на Иван Гешев за нов главен прокурор.

 

Жителите на столичния район "Младост" 1 блокираха бул. "Цариградско шосе" снощи в 18:30 часа заради Центъра по наркомании. Протестът на гражданите трае вече втори месец след решението лечебното заведение да се настани до блок 18 в квартала.

 

Родители във Варна и Бургас излязоха на протест срещу Закона за социалните услуги с искане за отпадането му, съобщи БНР. 

Лекари и медицински сестри излязоха на протест пред УМБАЛ "Александровска" в София заради лоши и мизерни условия в болничните помещения. 

 

Лекарите от болница "Александровска" в София излизат на протест днес от 14 часа заради лошите условия на труд и занемареното състояние на помещенията за лечение на пациенти, съобщи БНР.

 

Представители на Национално дружество "Традиция", Регионален клон на дружеството "Традиция" в Павлово и Сдружение "Наследство" в Хисаря излязоха на протест в центъра на София по повод иззети реквизити за провеждане на историческив ъзстановки по повод национални празници. 

 

 Служителите в затворите обявиха стачна готовност. Причината е неназначаването на 200 души следващата година.

 

Мая Манолова публикува позиция с призива "Да се изправим!"

 

Десетки велосипедисти оставиха колелетата си на кръстовището пред Министерския съвет и легнаха до тях в знак на протест заради поредния загинал колоездач на пътя. 

 

Страница 1 от 69

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...