Статии с етикет: протест - 24novini.bg
Статии с етикет: протест - 24novini.bg

Полицията би и арестува протестиращи пред Министерски съвет късно снощи. Напрежението ескалира след митингите срещу и за правителството.

 

Млади, стари, семейства и деца блокираха Орлов мост. Скандират ”Мафия!”.

5 години от убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина. Десетки граждани вчера излязоха на шествие в София под надслов "Справедливост за всички". То започна от Борисовата градина, където беше убит ученикът Георги Игнатов и стигна до Съдебната палата, предаде Нова тв.

 

Борисов е изчерпан проект, идва смяна на караула. Време му е на кабинета „Борисов 3“ да се готви за тръгване, защото мандатът е морално и политически изчерпан. Ще има смяна на караула след изборите, независимо кога ще се случат те.

Поддръжници на националистическата ПП "Възраждане" се събраха днес по обед пред сградата на Народното събрание, за да протестират и да поискат оставката на правителството. На протеста обаче имаше много хора без маски, а изискването за социална дистанция видимо бе нарушено.

 

Десетки фармацевти от различни градове излязоха на протести пред аптеките си. Приината е решението на прокуратурата да повдигне обвинение срещу председателя на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Стоименова. Тя е обвинена заради нейни медийни изяви, с които, смята прокуратурата, че тя е всяла страх в обществото.

 

Заповядайте при нас днес 8-ми март! Да отбележим деня на жената и празника на майката, като заедно направим “фъш-фъш” на Бойко и кабинета му!

Акцията на медицинските сестри е политическа и зад тях седят политически опоненти на управляващите. Това заяви пред Нова телевизия министърът на труда и социалната политика Деница Сачева по повод барикадирането на пет медицински сестри в сградата на бившия Партиен дом и последвалата драма на перваза на втория етаж.

 

Два протеста блокираха пътища към Плевен тази сутрин заради недоволство от въведените винетки към близките до града села Брестовец и Гривица.

Наредбата, с която се въвеждат нови изисквания към софтуера на търговците, сред които в случая попадат и личните лекари, ще създаде ред проблеми на пациентите. Това обявяват в декларация от сдружението на общопрактикуващите лекари в София.

Страница 1 от 71

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...