Статии с етикет: протест - 24novini.bg
Статии с етикет: протест - 24novini.bg

Жители на блок „Левента“, който се намира домеждинародния булевард „България“, през който преминава трафикът за Дунав мост 1, излязоха на символичен протест срещу упражняването на платена любов на мястото. 

Лекар осъди Цветан Цветанов заради свои коментар на прочетено СРС, в който нарече лекари от горнооряховската болница "лекари убийци". Обезщетението, постановено от съда е 40 000 лева, а след като към него се добавят разходите за адвокат и лихвата сметката набубва до близо 62 0000 лева. Сумата няма да бъде платена от Цветанов, а от прокуратурата, т.е от всички български данъкоплатци. 

 

Шефът на ВиК във Велинград Георги Мяшков беше уволнен заради протестите на жителите на курортния град, които бяха недоволни от хроничната липса на вода, съобщи Нова телевизия.

Протестиращи от Велинград заради липсата на вода се оплакаха от полицейско насилие, съобщи bTV. Липсата на вода за живеещите в квартал „Каменица” повече от два дни доведе до напрежение и излизане на хората на улицата. Гражданите потърсиха сметка от кмета на града Костадин Коев и управителя на водното дружество Георги Мяшков.

Заграждание, поставено върху тревна площ между блоковете, притесни сериозно хората от столичния квартал "Обеля". Според тях, съвсем скоро зад оградата ще се появи паркинг или строеж на нови кооперации. Затова искат да видят документите за бъдещото развитие на парцела.

Видинската болница е пред затваряне заради колективна оставка на медиците в нея, съобщи Нова. От септември може да се стигне до затваряне на лечебното заведение.

Жители на хасковския квартал Куба злизат на протест заради денонощен шум от предприятие за хлебни изделия, което работи денонощно. Шумът от машините безпокои хората дори и нощем, а жалбите до всички хасковски институции са без резултат.

 

Жителите на столичния кв. "Горубляне" ще блокират за повече от час движението по "Цариградско шосе" в час пик. Недоволството е заради новия Устройствен план, който включва строителство върху частни терени и предстои да бъдат одържавени, предаде бТВ.

Около 50 души излязоха на протест в Костинброд срещу освобождаването от ареста на кмета на града Трайко Младенов, съобщава БНР. Те предвиждат протести и през следващата седмица.

 

Стотици полицаи и надзиратели излязоха на протест под прозорците на властта. Те настояват за достойно заплащане на нощния труд, който в момента е 25 стотинки на час. 

Страница 1 от 60

Горещи теми

Нагоре...