Статии с етикет: протест - 24novini.bg
Статии с етикет: протест - 24novini.bg

Заповядайте при нас днес 8-ми март! Да отбележим деня на жената и празника на майката, като заедно направим “фъш-фъш” на Бойко и кабинета му!

Акцията на медицинските сестри е политическа и зад тях седят политически опоненти на управляващите. Това заяви пред Нова телевизия министърът на труда и социалната политика Деница Сачева по повод барикадирането на пет медицински сестри в сградата на бившия Партиен дом и последвалата драма на перваза на втория етаж.

 

Два протеста блокираха пътища към Плевен тази сутрин заради недоволство от въведените винетки към близките до града села Брестовец и Гривица.

Наредбата, с която се въвеждат нови изисквания към софтуера на търговците, сред които в случая попадат и личните лекари, ще създаде ред проблеми на пациентите. Това обявяват в декларация от сдружението на общопрактикуващите лекари в София.

Протест се проведе пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството с искане за оставката на правителството. Получен е сигнал за обгазени хора по време на протеста.

 

Персонали на ресторанти и хотели облякоха жълти жилетки и цял уикенд по този начин обслужаваха своите клиенти. Натипичният вид е в знак на протест срещу начина, по който се работи в бранша.

 

Номинации като тази на Емил Димитров ще задълбочат още повече съществуващите проблеми и ще повишат още повече градуса на общественото напрежение, това ще бъде продължение на тенденцията, започната от Нено Димов за системно застрашаване, а не опазване на природата. Това коментира коалицията "За да остане природа в България".

 

Превозвачите, които протестират срещу обхвата на тол системата и правителството се договориха за три месеца тестов период на тол системата. До решението се стигна след среща при премиера Бойко Борисов в Министерския съвет.

 

Протестиращите жители на Перник влязоха в сблъсък с полицията вчера, след като в града бе обявено бедствено положение заради водния режим и кризата с водата. 

Протестиращите медици обявиха, че местят палатковия си лагер пред Народното събрание, съобщи БНР.

 

Страница 1 от 71

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...