Информация от мрежата на НПО - 24novini.bg
Информация от мрежата на НПО

24новини

"В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя."

 

Г-жа Манолова успява да направи общ фронт срещу ГЕРБ, което е много силно. Тя намаш нас като кандидат на БСП, но това не значи неподкрепена от БСП. Десният избирател ще реши спора между двете на втори тур.

Почина известният общественик и политик Жорж Ганчев. След 10 дни той щеше да навърши 80 години. Политикът е починал тази сутрин.

 

Сливен днес е в траур в памет на 7-годишното момиченце Кристин, което почина, след като бе пребито и изнасилено в село Сотиря.

Тази нощ пожарът край Реброво се е разраснал. Огнището е обхванало и поляна, която е необитаема и теренът до там е изключително труден.

 

Продължават протестите край Шишманци. Жители на селото, а също и на Раковски, Белозем и Стряма блокираха пътната отсечка към завода за отпадъци, съобщава БНР.

 

42-годишен мъж, заплашил с огнестрелно оръжие родителите си, е задържан от служители на „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас след тричасови преговори с екип от психолози и служители от Районно управление - Поморие.

Две седмици след като министър-председателят Бойко Борисов заяви във Фейсбук, че иска държавните органи да обжалват решението на Софийския административен съд за отмяна спирането на строежа на небостъргача "Златен век" в столичния квартал Лозенец, стана ясно, че от ДНСК отново са внесли жалба в съда.

 

Страница 1 от 56

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...