Борисов за Радев: Прави ни на кьорави - 24novini.bg

Борисов за Радев: Прави ни на кьорави

09.05.2019 | 18:30
(0 гласа)

Продължава задочният спор между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

 

След като вчера Борисов заяви, че Радев трябва да излезе в отпуск до изборите, защото прави кампания в полза на опозицията днес президентът заяви, че е равноотдалечен от всички парии. Не мисля, че трябва да се води предизборна кампания с пари от държавния бюджет, категоричен беше той.

 

Борисов му отвърна, че не е равноотдалечен и всяко негово изказване е в полза на опозицията.

Аз нямам спор с президента. Той прави кампания всеки ден, вместо да каже на неговите хора да се върнат на работа, заяви Борисов, визирайки отказът на БСП да участват в заседанията на Народното събрание.

Давам пълен отчет за всеки един от дните си, откакто е кампания. Ако е против да се купят нови автобуси за децата или е против да се дадат пари за болницата в Ямбол, да излезе и да каже. Ако е против, че сме дали пари за някого, да излезе и да каже.

Самото му изказване отново взима страна, защо трябва да му напомням и къде ходи на пленум като президент. Случайно са се озовали неговите хора в листата на БСП. Прави ни на кьорави вече.

Аз проявявам джентълменство, ето и за военното училище – изцяло ние си свършихме работата, той се е борил две години при Орешарски и не е успял.

Казах, че ние заедно сме се постарали, днес той пак казва, че бил еднаквоотдалечен, ядоса се Борисов.

Той с държавни пари прави кампания. Трябва да се чуя с колегите от ГЕРБ от ЦИК да му забрани да води кампания. Всяко негово изказване е срещу управлението,

добави премиерът.

 

Президентът отива на пленум на БСП и после казва, че е еднакво отдалечен и аз после трябва да коментирам думите му все едно съм малоумен.

Не е еднакво отдалечен. Аз виждам, че не е еднаквоотдалечен, продължи с коментара Борисов

Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев. Защо трябва да се правим пред хората и да сме лицемери, особено той, попита премиерът.

Това са избори на кандидатите на евродепутати, след това отлитат и 5 години няма да ги видиме. Ние ще можем след 26 да се заяждаме, да видим какви са ползите, завърши коментара си Борисов.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...