Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg
Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg

Столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че ще създава сектор "Дигитализация и инвестиции" в Столична община през четвъртия си мандат. Тя обяви това днес в интервю пред БНТ.  Предвижда се и разделяне на сектор "Транспортна инфраструктура" и "Транспорт" в два сектора. 

 

„Това, което няма да приема и няма да подкрепя, е популизъм и опити да се използва градът, за да се решават партийни задачи. Бъдещето на този град е по-важно от рейтинга, на която и да е партия, на която и да е персона."

 

Пускането на третия лъч на метрото в София ще се забави заради подземни води, които са избили по време на строителството. Това заяви пред "Дневник" инж. Стоян Братоев, изпълнителен директор на "Метрополитен" АД.

Столоичният кмет Йорданка Фандъкова поздрави потребителите във Фейсбук с песента на Скорпиънс - Вятърът на промяната (Scorpions - Wind of Change) по повод Девети ноември и падането на Берлинската стена.

 

Приносът на СДС в София е решаващ. Тежестта на партията се измерва на около 25 000 гласа. 

 

При преброени 100% от гласовете за Мая Манолова и Йорданка Фандъкова стана ясно, че разликата между тях е 4.85%.

 

Гласувах за София и за това да продължи развитието на града ни и да бъдат защитени големите проекти. Това заяви столичният кмет и кандидат за четвърти мандат Йорданка Фандъкова, след като даде своя вот за втория тур на местните избори в столичното 47 СУ "Христо Г. Данов".

Тази сутрин в своето интервю премиерът Борисов се простреля сам в крака. Той каза, че Йорданка Фандъкова трябва да влезе в затвора.

 

Фандъкова не е кандидат само на коалицията ГЕРБ със СДС. Фандъкова е кандидат и на ДПС и това става ясно от ромския вот в ромските секции.

 

Не съм ходила в офиса на "Демократична България" да раздавам и обещавам някакви постове и да търся подкрепа. Търсих подкрепа за развитието на града от "Демокаратична България".

Страница 1 от 32

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...