Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg
Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg

Днес гражданският кандидат за кмет Мая Манолова обяви във фейсбук страницата си, че ще изнесе данни за търговете за боклука на столицата.

Обещанието и идеята старата жп линия от гара "Пионер" до 4-ти километър да бъде велоалея кметът на София Йорданка Фандъкова е представила и в предизборната си кампания за местните избори през 2015 година.

 

„Ако в момента трябва да реагирам, отново бих реагирала така. Защото за мен има наистина граница, когато е възможно да унижиш лично човешко достойнство, особено на близки хора. Аз самата съм била потърпевша от подобни публикации и ще кажа директно".

 

„Защо за най-скъпата услуга – чистотата на София, се провежда обществена поръчка една година преди да са изтекли договорите на сметопочистващите фирми и бих казала – не достатъчно публично и прозрачно. В летните месеци на тъмно се обяви обществена поръчка, която прибързано ще бъде финализирана. Става дума за 500 млн. лв.“.

 

Йорданка Фандъкова да покаже на опонентите за кмет на София и конкретно на Мая Манолова какво е свършила общината през изминалите години. Това посъветва премиерът Бойко Борисов кандидатът за четвърти мандат за кмет на столицата.

"Нямам обяснение защо ситуацията е такава, освен ако г-жа Фандъкова не иска лично да финализира някои големи обществени поръчки, по-специално поръчката за сметосъбирането. Тя се провежда 1 година, преди да изтекат договорите на сметосъбиращите фирми. Договорите изтичат през август 2020 г., а процедурата се провежда сега."

 

"Президентът не трябва да се прави на политик. При всичките ми уважения към него, не трябва да чертае разделителни линии", заяви председателят на Комисията по култура в парламента Вежди Рашидов от ГЕРБ в ефира на Bulgaria on Air по повод речта на президента Румен Радев за откриването на осмата сесия на 44-тото Народно събрание. 

 

В предизборната кампания очаквам Йорданка Фандъкова да се покаже в типичната й поза на жена, която е неподкупна, а от другата страна ще имаме Мая Манолова, която е известна с говоренето си като картечница, коментира пред телевизия Евроком журналистът Владо Береану. Според него основното в тези избори е дали ще се запази статуквото.

 

Съединението събра и основните опоненти за кметския стол в София - сегашния кмет Йорданка Фандъкова и довчерашния омбудсма Мая Манолова. Симболната смяна на караула срещна двете претендентки пред костницата, докато поднасят цветя в памет на героите на Съединението. Йорданка Фандъкова вече слизаше, а Мая Манолова тепърва се качваше по стълбите, където двете се срещнаха и ръкуваха.

 

Още преди да се обявят в началото на месец септември кандидатите за кмет на София Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, 24новини.бг публикува анкета за нашите читатели с въпроса "При сблъсък за кмет на София между Мая Манолова и Йорданка Фандъкова кого бихте подкрепили?"

 

Страница 1 от 27

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...