Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg
Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg

"Тази заедност е единение за смисъла, за пътя и за посоката", заяви днес кметът на София Йорданка Фандъкова в своето празнично слово по случай 24 май. Думата "заедност" обаче често е използвана от ДПС и дори е включвана в техен слоган.

 

Паветата на площад „Александър Невски“ остават, това е решение още от 2017 година и за мен беше изненадващо, че се появи подобно твърдение, допуснах, че може да е от объркване, коментира кметът на София Йорданка Фандъкова информацията за тотално преобразяване на ключовото място в центъра на София. 

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че гранитните павета около храм-паметника "Александър Невски" ще бъдат запазени, но пренаредени там, където има неравности. Това стана ясно от официалната фейсбук страница на Фандъкова.

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова преди дни обясни, че пейка с кашпи и кошче за боклук, които са поставени на пл. "Джузепе Гарибалди", струват около 10 хил. лв.

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова отрече, че общината плаща за доставка и монтаж на пейка по 10 хил. лева. Но призна, че кашпите с по няколко пейки са на такава цена.

 

"Все още не съм взела решение дали да се кандидатирам отново за кмет на София. Искам да напреднем в работата и да видя как изпълняваме дейностите", заяви Йорданка Фандъкова в ефира на бТВ.

 

В ефира на бТВ кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че все още не е решила дали да се кандидатира за пореден кметски мандат тази есен и обяви нов пусков срок за ул. "Граф Игнатиев" - края на май. Това е седмият обявен от нея срок за пускане в експлоатация на улицата след ремонта за 20 млн. лева, иронизиран от столичани заради качеството.

Около 2 млн лв. е инвестицията в ДГ 35 „Щастливо детство“ в район „Люлин“. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова по време на откриването на реновираната детска градина.

С 60% са намалени финните прахови частици през последните 8 години, показвал мониторингът на качеството на въздуха в страната, заяви министърът на околната среда и водите Нено Димов по врема на второто издание на "Европейската конференция за качеството на въздуха".

 

Йорданка Фандъкова съобщи в своята фейсбук страница, че Аварийната дирекция на Столична община спаси сърничка, намираща се в район "Витоша". 

Страница 1 от 20

Горещи теми

Нагоре...