Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg
Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg

Мерките срещу разпространението на COVID-19 са удължени до 12 април със заповед на министъра на здравеопазването.

 

Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление.

 

Фирмите на Кирил Домусчиев, Румен Гайтански-Вълка и на пернишките бизнесмени Димитър Борисов и Иво Иванов ще чистят и извозват боклука на София през следващите 5 години.

 

Столичната община ще получи два терена от църквата, за да построи две училища и детска градина в кварталите „Витоша- ВЕЦ – Симеоново“ и „Манастирски ливади  изток“, съобщи „24часа“.

Столичният общински съвет (СОС) прие предложението на кмета на София Йорданка Фандъкова за увеличаване на данъците за най-замърсяващите и мощни автомобили в столицата, както и на данъка за възмездно придобиване на имущество, предаде БТА.

 

Днес в София има Юзелен билет" за градския транспорт. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в профила си във Фейсбук. 

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова отрече столицата да е осъждана от Европейския съд в Люксембург заради лошия въздух. 

 

Влиза се във всеки един апартамент заедно с полицията и се вижда какво се гори в печките. 

 

Група народни представители от ГЕРБ внасят искането на столичния кмет Йорданка Фандъкова за законодателни промени, с които да има по-сериозни санкции за горенето на отпадъци. 

 

Трети ден въздухът в София е мръсен в пъти над нормата. Повишението е от 20 до 20 пъти над допустимото количество, което е 50 мкг / куб. метър, става ясно от данни на сайта airsofia.info.

 

Страница 1 от 34

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...