Петя Иванова - 24novini.bg
Петя Иванова - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Жълт код е обявен за 13 области заради силния вятър днес.

Стратегията на ЕС за изграждане на устойчиви хранителни вериги цели да защити природата, да осигури здравословни храни и да подкрепи земеделските стопани. Системата на производство, доставка и потребление на храни и изхвърлянето на органични отпадъци има силно отражение върху околната среда и здравето на хората.

 

Сперат се брифингите на Националния оперативн щаб. Това обяви премиерът Бойко Борисов на последния брифинг днес в МС и подчерта, че Щабът си е свършил перфектно работата.

За лъжите, изречени днес, по време на изявлението му в Народното събрание, давам на съд Валери Симеонов, председател на НФСБ и зам.-председател на парламента.

Свлачище на плажа Св.Тома, където бесниман култовият български филм "Оркестър без име", се укрепва, като там се строи курорт. 

 

Хороскопът за 3 юни сочи нерви и безпаричие за Овена, но хубава изненада за Рибите от страна на партньора. Телецът да не създава драми. Лъвът да не планира грандиозни неща - днес не му е ден. За Стрелеца  е ден за сделки.

Г-н Борисов, отново сме под прозорците ви – подаряваме ви готов законопроект за колекторите. Така Вие и вашите депутати ще можете да го внесете и гласувате, за да докажете, че не сте разпънали чадър над колекторските фирми и сте на страната на гражданите, а не на страната на икономически силните.

 

Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков намекна с комикс във Фейсбук, че е плащал 20% такса спокойствие.

 

Родители излязоха на протест срещу липсата на достатъчно места в общинските детски градини и ясли в София. Недоволстващите се събраха пред Столичната община.

 

Христо Явашев, световно известен с артистичния си псевдоним, Кристо, почина на 84 години в Ню Йорк.

 

Хороскопът за 30 май сочи мързелив ден за Близнаците, Девите да не се гневят, Везните да слушат интуицията си, а любовта за Рибите е с неясна перспектива

 

Гръцкото министерство на туризма оповести днес списъка на страните, за туристите от които страната отваря границите си, включително и с полети от летищата в Атина и Солун, съобщи АНА-МПА. В списъка е и България.

Страница 1 от 277

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...