Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg
Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg

Обмудсманът Мая Манолова и български адвокати ще се срещнат с правосъдния министър Данаил Кирилов във връзка с проблеми в работата им с Търговския регистър.

 

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне с адвокати, които сигнализираха за проблем с Търговския регистър. 

 

Ако министърът на здравеопазването (Кирил Ананиев) иска здравна система, нека да изпълни вашите искания. Това заяви омбудсманът Мая Манолова на днешния протест на медицинските сестри и специалисти, който е пети акт на недоволство срещу Министерството на здравеопазването.

 

Днес омбудсманът Мая Манолова празнува рожден ден. Стотици хора я поздравиха във фейсбук, а тя публикува снимка с малкия си внук Макси.

Омбудсманът Мая Манолова дава седем разпоредби от Изборния кодекс на Конституционния съд. Това съобщиха от пресцентъра на Манолова.

 

"Раздаването на хранителни пакети в кампанията "Великден за всеки" ще продължи до Гергьовден", заяви омбудсманът Мая Манолова пред БНР.

 

На Велики четвъртък по традиция се боядисват яйцата преди Възкресение Христово. Днес това направиха и омбудсманът Мая Манолова и 250 деца от 10 столични училища и 5 детски градини. 

Българската институция на Омбудсмана получи най-високия статут „А“ за независимост и професионализъм и плурализъм.

 

Омбудсманът Мая Манолова не пожела да коментира освобождаването на Иво Христов и преди това влизането му в листата на БСП на избираемо място, въпреки че е шеф на политическия кабинет на президента Румен Радев. Тя не пожела да коментира и присъдата на бившия кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, от чието име в този момент се събират подписи в столичната метростанция "Сердика" за регистрация като независим кандидат за евродепутат. 

"Да работя за хората и за българските граждани ме прави щастлива. Това не означава, че в някакъв момент не бих могла да го правя и от друга позиция. Засега обаче нямам планове да сменям позицията си на омбудсман", заяви Мая Манолова пред журналисти в Народното събрание на въпроса дали би се кандидатирала за независим кмет на София. 

 

Страница 1 от 24

Горещи теми

Нагоре...