Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg
Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg

Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, заедно с кандидатите за кмет на "Спаси София" и на "Демократична България", се включиха в инициативата на майките на деца с увреждания от "Системата ни убива всички" за достъпна градска среда за хората с увреждания.

Внасям 6 255 подписа и има още 2000 подписа, които можехме да внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези са достатъчни за хората, които поскрепят моята гражданска кандидатура.

 

В 12.00 часа Инициативният комитет на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова ще внесе в ОИК, необходимите подписи за регистрация в предстоящите местни избори. Това съобщиха от пресцентъра на Инициативния комитет.

Днес гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова и десни и дясно-центристки формации се срещнаха и подписаха платформа за управление на София.

 

Ще подпиша платформата с десните, защото основните политики, заложени в нея, са заложени и в проекта на програмата за управление, която подготвям заедно с гражданите и ще представя следващата седмица. Аз пиша моята програма за управление на София заедно с гражданите и вече проведох множество срещи с граждански организации.

 

 

Целта е партиите, които влизаме в гражданската коалиция - ДБГ, ЗНС и Път на младите - да предложим на Мая Манолова, като кандидат на кмет с най-голям шанс да отиде на балотаж и да смени управлението на ГЕРБ, да отстоява нашите десни идеи.

 

След като седмици наред разпространяваше невярна информация за дипломата и юридическата правоспособност на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова, бившият депутат от ГЕРБ, отстранен от парламентарната група на управляващите, Антон Тодоров сам се отрече от обвиненията си.

 

Димитър Делчев: Моделът на Управление на столицата не е десен, а корупционен. Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова трябва да работи за всички избиратели. Ние ще настояваме за десни политики в София. Проблемите на столичани не са леви или десни. Корупцията не е лява или дясна.

 

Партии от дясно и дясно-центристката общност ще днес с гражданския кандидат за кмет Мая Манолова политики в гражданската платформа за управление на София.

 

Днес предлагаме на Мая Манолова платформа за гражданско управелние, в която се обединяваме партии от дясно и център-дясното пространство. Платформата включва пълен одит на общинските предприятия, изграждане на околовръстното шосе на столицата, споразумение да не се вдигат данъците, нова филофосия на определянето на такса смет, пълна рехабилитация на тротоарите в София и още решения за гражданите.

 

Страница 1 от 41

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...