Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg
Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg

Кой ви написа речта, г-н Борисов? Пеевски, ДПС? Кой? С кого се разбрахте, г-н Борисов, за 160 гласа в парламента, за да ви приемат „новата конституция”  – с ДПС, с БСП ли?.

 

Председателят на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова призова премиера Бойко Борисов КРС незабавно да върне бонусите, които председателят на Комисията е дал на себе си и на служителите там.

Манолова оспори типовия договор на КЕВР за излизането на свободния пазар на ток на малкия бизнес от 1 октомври.

Мая Манолова сигнализира във видео във фейсбук страницата си от преди два дни, че кораб е разтоварил 5514 тона бали боклук на пристанище Варна Запад. Боклукът е от Великобритания. Ще бъде изгорен в България, съобщава тя в живо включване от мястото - хълм над пристанището.

Предстои мобилизация и ново избухване на гражданския гняв. Палатковите лагери ще бъдат възстановени, така че Борисов ще изконсумира цялата чаша на народния гняв и народното недоволство.

 

Бившият омбудсман и председател на "Изправи се.БГ" Мая Манолова звънна в 5:00 часа сутринта на президента Румен Радев, за да му съобщи, че полицията разваля палатковите лагери. Тя самата беше на кръстовището пред СУ, където полицията разтури палатковия лагер, като опитваше да преговаря с полицията.

Мая Манолова: "Борисов да се извини на битите граждани и на журналистите, чиито телефони бяха потрошени от биячите на ГЕРБ на партийното му събитие."

Мая Манолова призова за данъчна ваканция на бизнеса до края на годината, за да бъде облекчен той, след като подкрепата за фирмите е стигнала едва до 5 % от тях. Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във видео във Фейсбук.

 

Премиерът Борисов, ЦИК и вицепремиерът Томислав Дончев сладко спинкат по въпроса за машинното гласуване, защото машините нямат чекмеджета и вътре в тях няма кюлчета, пистолет и пачки. Борисов знае, че няма как да получи достатъчно гласове на следващите избори, затова иска отново да краде вота на хората с подобни протоколи. Палим този огън, защото Борисов по нормален начин не ни чува и не ни вижда. Ако има рефлекс на пожарникар и ако не иска този огън да му запали стола в Министерски съвет, да бръкне в огъня.
Утре Мая Манолова ще пали протоколи от изборите пред ЦИК в 11,00 ч.

Страница 1 от 83

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...