Проф. Велислав Минеков: Манолова, Игнатов и Бонев да действат заедно! - 24novini.bg

Проф. Велислав Минеков: Манолова, Игнатов и Бонев да действат заедно!

Проф. Минеков призова Манолова, Бонев и Игнатов да действат заедно за смяна на модела в София Проф. Минеков призова Манолова, Бонев и Игнатов да действат заедно за смяна на модела в София
11.10.2019 | 11:51
(0 гласа)

Проф. Велислав Минеков: "Манолова, Игнатов и Бонев трябва да се държат един за друг, да си помагат, защото борбата не е ляво или дясно, а демокрация или диктатура"

Превърнаха държавата в диктатура. Тази диктатура следва с всяка стъпка, тя се появи дори в прокуратурата,в медиите, които бяха откраднати от нас, които останаха в затишие и които са длъжни да хвалят единствено управляващата каста.

Това заяви скулпторът проф. Велислав Минеков днес по време на среща с хора на изкуството и гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова.

„Естествено е да бъдем водещи по корупция в Европа. Естествено е да бъдем водещи и в нищетата на медиите – на 111-то място в света“, категорично заяви той.
Според него, ако държавата има дясно управление, тя ще подкрепя този, който иска да създава.


„Всъщност, създадохме олигарси по неестествен принцип, банкови измамници, кредитни милионери и нито един от тях не може да бъде определен като истински бизнесмен, защото той не гарантира просперитет, а гарантира смао грабеж“, допълни Минеков.


„Бедата е, че този грабеж достигна и до Столичната община. В нея на първо място има корупция и грабеж. Следствие на този грабеж може да видите на какво е заприличала тя“, заяви още той.

Според него се харчат милиопни за глупости, като твъре скъпи колчета по „Граф Игнатиев” - едното е на цена 55 лева, смятайте колко плащаме като граждани за това недоразумение, каза още той.


„По какво разбрах кои са добрите в тези избори? Това са тези, които пострадаха най-много.”, каза той за кметската битка в столицата и посочи Мая Манолово, арх. Игнатов и Борис Бонев като най-тежко ударени от властта. Той ги призова да се държат заедно и да работят съвместно за промяната на модела на управление.

"Съжалявам, че тук не са и другите двама кандидати за кметове, на които разчитам - Борис Бонев от "Спаси София" и арх. Борислав Игнатов.

Кои са добрите в тази битка определям по отношението на управляващата мафия", допълни той.

"По адрес на Борис Бонев се пуснаха обвинения в джендъризъм, без да се познава значението на думата. Видяхте какво направиха и с Игнатов - едно ужасяващо действие, не само цинизъм, но и престъпление срещу личността", заяви още Минеков.


Той смята, че действията срещу арх. Борислав Игнатов трябва да бъдат наказани - "да се намерят авторите, никой не го направи, да се повдигне обвинение срещу този, който го е направил."


"Никой не го прави. Защо? Защото тези хора трябва да бъдат натиснати", допълни проф. Минеков.

Според него "разкъсването на портрета на Мая Манолова е шаманизъм".

"Късането на портрет не означава унищожаване на личността. Следващия път се надявам да подготвят кукла и да я бодат с игли", заяви още той.

Скулпторът категорично заяви, че "тази опозиционна група ще събере страшно много гласове".

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...