Статии с етикет: десни - 24novini.bg
Статии с етикет: десни - 24novini.bg

Днес гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова и десни и дясно-центристки формации се срещнаха и подписаха платформа за управление на София.

 

Димитър Делчев: Моделът на Управление на столицата не е десен, а корупционен. Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова трябва да работи за всички избиратели. Ние ще настояваме за десни политики в София. Проблемите на столичани не са леви или десни. Корупцията не е лява или дясна.

 

Партии от дясно и дясно-центристката общност ще днес с гражданския кандидат за кмет Мая Манолова политики в гражданската платформа за управление на София.

 

Днес предлагаме на Мая Манолова платформа за гражданско управелние, в която се обединяваме партии от дясно и център-дясното пространство. Платформата включва пълен одит на общинските предприятия, изграждане на околовръстното шосе на столицата, споразумение да не се вдигат данъците, нова филофосия на определянето на такса смет, пълна рехабилитация на тротоарите в София и още решения за гражданите.

 

Партии от дясно и дясно-центристката общност ще обсъдят утре с гражданския кандидат за кмет Мая Манолова политики за гражданска платформа за управление на София.

 

„Вотът на „десния“ избирател е силно разделен. Дали тези избиратели ще подкрепят Манолова, зависи от нея самата с посланията, които ще отправи. В България има две основни политически сили – ГЕРБ и БСП.

 

Директно от БТА вчера дългогодишният активист на дясното обединение Найден Зеленогорски обяви, че прави своя партия. С трима души до себе си. Дори участниците в неговия  брифинг донесли шампанско в офиса на ДБГ още в неделя. За да празнуват местата си в листата на... "Демократична България". Това съобщиха отлично информирани наши източници от централата на партията на въпрос как приемат заявката на заместник-председателя им за нова партия.

Найден Зеленогорски, който беше заместник-председател на „Движение България на гражданите“, обяви, че напуска партията и ще прави свой проект. 

 

Има сериозен натиск към ДБГ да не подкрепяме промяната в София.  Структурите на ДБГ в столицата с голямо мнозинство взеха решение, че трябва да се търси истинска промяна в управлението на града и тя може да дойде от граждански кандидат.

 

Преди два дни, след като Мая Манолова обяви, че ще е граждански кандидат за кмет на столицата с Инициативен коитет, десните от ДБГ - София изразиха с позиция своята подкрепа. В разпространена до медиите позиция от името на "Движение България на гражданите" с председател Димитър Делчев те поставиха исканията си за десни политики в столицата.

Страница 1 от 11

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...