Статии с етикет: десни - 24novini.bg
Статии с етикет: десни - 24novini.bg

След като вчера протестиращите от с. Црънча нахлуха на терена на военния полигон на командосите близо до селото, за да привлекат вниманието на премиера Бойко Борисов, днес продължават протестите си в с. Црънча. Те са  срещу решението на Общинския съвет в Пазарджик да продаде гората над селото за 2 лв. на кв.м. с таен търг. Навлизането вчера на полигона бе начин, да се обърне внимание на Борисов и като председател на партия ГЕРб, защото решението е гласувано именно от общинските съветници на ГЕРБ в Пазарджик.

 

Правителството да даде по 4500 лв. на всяка малка фирма вместо 1,6 млрд. за саниране. Това се казва в позиция на  изпълнителният съвет на Движение България на гражданите.

 

Изпълнителният съвет на Движение България на гражданите (ДБГ) призова правителството да отдели в специален фонд 1 млрд. лв. от държавния бюджет, с които да подпомогне бизнеса в страната заради коронавируса.

 

Изпълнителният съвет на Движение България на гражданите оценява предложението на ГЕРБ за увеличаване на данъка върху автомобилите и таксата за имотни сделки в София като отказ от широко прокламираната им дясна идентичност.

 

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск беше избран за председател на Европейската народна партия.

 

Десни ли са ромите, които подкрепиха масово г--жа Фандъкова? Едноличната власт се пропука и може да бъде победена. Смятам да продължа да дишам във врата й. Доволна съм от изборите и съм удовлетворена. Йорданка Фандъкова спечели с малко и с нечестни методи. Това заяви Мая Манолова пред бТВ тази сутрин.

 

Тома Белев, кандидат за общински съветник на обединението на Христо Иванов и Атанас Атанасов, направи антисемитското изказване във Фейсбук като сравни "безплатното" извозване на евреите с вагони към лагерите на смъртта през Втората световна война, с темата за транспорта на столицата, за чието управление се бори.

 

„Всъщност, създадохме олигарси по неестествен принцип, банкови измамници, кредитни милионери и нито един от тях не може да бъде определен като истински бизнесмен, защото той не гарантира просперитет, а гарантира смао грабеж. Това е пправителство на диктатурата, а грабежът е и в Столичната община."

Проф. Велислав Минеков: "Манолова, Игнатов и Бонев трябва да се държат един за друг, да си помагат, защото борбата не е ляво или дясно, а демокрация или диктатура"

Превърнаха държавата в диктатура. Тази диктатура следва с всяка стъпка, тя се появи дори в прокуратурата,в медиите, които бяха откраднати от нас, които останаха в затишие и които са длъжни да хвалят единствено управляващата каста.

Страница 1 от 12

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...