Статии с етикет: десни - 24novini.bg
Статии с етикет: десни - 24novini.bg

Партията СДС, която на тези избори е в коалиция с ГЕРБ, изпрати отворено писмо до втория в листата на "Демократична България" - Стефан Тафров. В писмото от СДС предупреждават Тафров, че извършва кражба на знака с лъвчето на СДС в агитационните си материали. В позицията на СДС се подчертава, че ще бъде сезирана ЦИК за казуса, а Стефан Тафров е наречен "политически номад" и "политически джебчия", който "отдавна няма нищо общо със СДС". Няма нужда от "фалшиви седесари", подчертават в писмото си от щаба на СДС и напомнят, че пет месеца СДС са опитвали да постигнат обединение с партията на Тафров, но са били унижавани.

 

Предизборната кампания на партиите за изборите за Европейски парламент на 26 май тази година започна.

 

"Движение България на гражданите" се отказа от участие в предстоящите избори за европарламент, пишат от партията в позиция до медиите днес.

"Това, което е по нотариален акт, съм го декларирал. Какво да декларирам извън нотариалния акт? Няма нищо незаконно пристроявано, достроявано, правено, и т.н. Това, което съм купил от предишния собственик, е декларирано."

 

Двама български евродепутати замалко отрязаха главата на българските транспортни работници и наказанието за това беше просто да се сложи друг водач на евролистата. Това каза за листата на "Демократична Българи", оглавена от вчера от Радан Кънев, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на листата на ГЕРБ и СДС днес. Той визираше отсъствието на Светослав Малинов, евродепутат от ДПС и евродепутата Николай Бареков от гласуването на пакета "Мобилност" в ЕП преди дни и наказанието последвало за Малинов - да не бъде водач на листата на десните.

Радан Кънев ще води листата на "Демократична България" за евроизборите. 

 

Още една нова партия ще се появи в дясното пространство. Тя ще е на Петър Москов, който беше заместник-председател в партията, основана от Иван Костов и наследена от Радан Кънев - ДСБ.

Колкото повече време минава, толкова повече се разгръща скандалът с Цветанов и неговите апартаменти. Вече четирима, освен него, излязоха с апетитни имоти на ниски цени в елитни квартали. А е само петият ден от скандала. До втората седмица ще станат десетки. А от всички замесени оставки подадоха... само жените. Политическите мъже се скриха зад фустите, както казват образно мъдрият народ.

 

Американският политически стратег Стив Банън, който спечели влияние с помощта, оказвана на Доналд Тръмп, за да спечели президентските избори, създаде фондация в Брюксел, пише БГНЕС.

 

Страница 1 от 9

Горещи теми

Нагоре...