Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

Вътрешният министър: МВР следи за нерегламентиран превоз на прасета

Август 01,2019

"Разпоредил съм служители на МВР да следят пътните артерии за нерегламентиран превоз на животни. Контролът по краниците е въведен от миналата година", заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов вчера в кулоарите на Народното събрание по повод разпространението на африканската чума по свинете. 

 

Слави Трифонов обяви партия. Казва се "Няма такава държава" (видео)

Август 01,2019

Шоуменът Слави Трифонов обяви създаването на политически проект. Той съобщи създаването на партията "Няма такава държава" в последните минути на последното си шоу по бТВ. 

 

Горанов: Всички ние сме жертви на хакерската атака (видео)

Юли 31,2019

"Ние сме жервти, както всички вие. Това е едно криминално деяние, на което целите вероятно преминават границите на обикновеното хакерство", заяви министърът на финансите Владислав Горанов пред журналисти в Народното събрание в отговор на въпрос дали ще поиска оставката на директора на Националната агенция за приходите (НАП) Галя Димитрова.

 

Пламен Георгиев: Чист съм. Ще си подам документите за прокурор (видео)

Юли 31,2019

Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев заяви пред журналисти в Народното събрание, че данъчната проверка на НАП е констатирала, че няма законово нарушение и допълни, че ще си подаде документите за прокурор.

БСП внесе в НС проекторешение за отмяна на санкциите срещу Русия (видео)

Юли 31,2019

ПГ на БСП внася проекторешение в Народното събрание за отмяна на санкциите срещу Русия, обяви депутатът от левицата Антон Кутев по време на пресконференция в Народното събрание.

 

Манолова на протеста: Щом и на Обеля посегнаха, няма да се спрат (видео)

Юли 25,2019

"Ако застроят тук и тук, вече някой е за бой! На всичко са готови в името на икономически интереси", каза Мая Манолова на протеста на гражданите от Обеля против презастрояването, които й показаха ПУП на района и започнатите нови строежи.

Счетоводителите да посочват на ДАНС клиенти за пране на пари (видео)

Юли 25,2019

Депутатите приеха на първо четене промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари, с което счетоводителите в областта на данъчното облагане също трябва да съобщават на ДАНС, ако имат информация или се смъняват, че клиент пере пари. 

От БСП питат къде ще се заровят умъртвените прасета (видео)

Юли 25,2019

„Не е нормативно регламентирано къде ще се сложат труповете на умъртвените прасета. Съществува трудният въпрос къде ще се заровят тези животни. Само в Бръшлен са 40 хил. свине“, заяви депутатът от БСП Пенчо Милков пред журналисти в Народното събрание.

 

ВМРО: Мерките срещу чумата са адекватни (видео)

Юли 26,2019

"Мерките за спиране на разпространението на африканската чума по прасетата са адекватни, но закъснели", заяви депутатът от ВМРО Александър Сабанов вчера пред журналисти в Народното събрание. 

 

ДПС: Мерките са хаотични. Прасето умря от смях на оградата (видео)

Юли 25,2019

"Всички мерки които управляващите взеха досега са неадекватни, нелогични, закъснели, некоординирани. Институциите не сработиха в критична ситуация", заяви депутатът от ДПС Бюрхан Абазов  пред журналисти в Народното събрание относно мерките за разпространяващата се зараза от африканска чума по прасетата.

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...