Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

Делчев: Ще забраним строителството на Витоша

Октомври 15,2019

В бъдещия мандат на Столичния общински съвет ще работим за това Витоша да е за спорт и почивка, а не за гори от бетон, коментира водачът на листата на „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Димитър Делчев. 

 

Манолова: Ще работя за почистване на езерото Панчарево (видео)

Октомври 13,2019
Ще се съдействам езерото на Панчарево да бъде почистено, нивото на водата да бъде повишено и спортните клубове да развиват гребния спорт, защото това е здраве за нашите деца.

Проф. Минеков: Правителство на диктатурата, грабеж в Столичната община (видео)

Октомври 12,2019

„Всъщност, създадохме олигарси по неестествен принцип, банкови измамници, кредитни милионери и нито един от тях не може да бъде определен като истински бизнесмен, защото той не гарантира просперитет, а гарантира смао грабеж. Това е пправителство на диктатурата, а грабежът е и в Столичната община."

Манолова на изложението на екоавтомобили: 200 нови зарядни станции ще има в София

Октомври 11,2019

"Ангажирам се през следващите 4 години общината да подкрепи създаването на достатъчен брой зарядни станции за електроавтомобили - поне 200 през първите години на следващия мандат".

Борисов: Грях ми е, че българите карат без пари по тези магистрали (видео)

Октомври 11,2019

След като депутатите на ГЕБ не се явиха в Народното събрание за кворума за изслушването на премиера Бойко Борисов, днес парламентът няма да работи, а самият премиер отново се качи на джипа и се отправи към магистрала "Хемус".

БСП: Борисов нареди на депутатите си да няма кворум (видео)

Октомври 11,2019

"Бойко Борисов нареди на депутатите си да не дойдат на работа и да провалят пленарното заседание", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в парламента днес по повод несъстоялото се пленарно заседание. 

 

Дариткова: Петък е ден на опозицията, те да съберат кворум (видео)

Октомври 11,2019

"Петък е ден на опозицията и те трябваше да съберат кворум и да организират своето присъствие, за да чуят отговора на премиера Бойко Борисов", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова по повод неосъщественото пленарно заседание днес. 

 

Манолова: 4.21 млн. лв. ще идат на вятъра за нарушенията на Столична община (видео)

Октомври 08,2019

Ако съдът се произнесе окончателно за нарушенията на Столична община в няколко обществени поръчки, бюджетът на общината и ние като данъкоплатци ще олекнем с 4 млн. лева. Това са пари, хвърлени на вятъра.

 

Протестът на сестрите пред МС: Искаме парите си! (видео)

Октомври 07,2019

Стотици медицински сестри от детски градини, училища и лечебни заведения излязоха днес на протест пред Министерския съвет с искане за по-високи заплати и по-добри условия на труд. Протестът е организиран от КНСБ и е подкрепен от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи.

 

Слави Трифонов: Не съм алчен за власт (видео)

Октомври 06,2019

Не съм алчен за власт, а съм алчен за справедливост. 

 

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...