Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

Всеки пети отпада от системата с новата наредба за ТЕЛК (Видео)

Февруари 18,2019

Всеки пети човек с увреждане е отпаднал от системата след новата наредба за ТЕЛК, съобщиха от Национално представителните организации на хора с увреждания.

 

„Жълтите жилетки“ - 3 месеца протести, редят листа за избори (видео)

Февруари 17,2019

Днес „жълтите жилетки“ отбелязаха три месеца от началото на протестите. Те преминаха през по бул. „Шанз Елизе“ до Айфеловата кула.

Те напомниха, че са „извоювали“ да отпадне поскъпването на горивата, какъвто беше поводът за старта на протестите.

Демонстрантите призовават за ненасилие, докато съдебните органи вече действат след вчерашните безредици. А в последните седмици не е имало протест, след който да не оставят разришения.

Мерките за сигурност в Париж отново са засилени, като освен демонстрациите днес има и друг повод - обезвреждане на снаряд от Втората световна война, намерен в квартала „Ла Шапел“ в северната част на столицата.

Освен че трябваше да се справят с протестиращите, френската полицият трябваше да обезвреди и намерен снаряд от Втората световна война в северната част на столицата.

Около 2000 души бяха евакуирани от домовете си по време на действията, нарушен бе трафикът на Северната гара, на влаковете Евростар и на някои полети на летище „Шарл дьо Гол", преместени бяха и мигрантите, намерили подслон в района.

 

Въпреки опитите им да се разграничат от насилието вчера отново се стигна до безредици в някои градове в провинцията, а в Париж известният философ Ален Финкелкраут стана жертва на антисемитистки обиди, което предизвика вълна от реакции на възмущение.

Числото на демонстрантите намалява с всяка изминала седмица и все повече французи се разграничават от протестите, оставящи след себе си разруха.
„Жълтите жилетки“ обявиха също, че ще редят и своя листа за европейските избори.

Срути се университет в Петербург (Видео)

Февруари 16,2019

Сградата на университета за информационни технологии, механика и оптика ИТМО в Санкт Петербург частично се срути.

 

Над 100 души и гости от чужбина на Луковмарш пред НДК (Видео)

Февруари 16,2019

Въпреки забраната на Столична община, над 100 души, предимно младежи, се събраха на Луковмарш пред НДК. 30-ина полицаи охраняват мястото.

 

10 мин. след ремонт блогър блъсна BMW-то си... на живо (видео)

Февруари 16,2019

Не повече от 10 минути след като взима колата си от сервиз, блогър удря красивото си BMW и си навлича щети за хиляди долари. Самият ремонт и пребоядисване на хипстърския седан бил за  значителна сума и колата изглежда наистина впечатляващо. И преди да й се нарадва, разказва той във видеото, вече е била напълно неизползваема.

МВР показа в YouTube конвоя на Митьо Очите (видео)

Февруари 16,2019

Тази вечер на летище София задочно обвиненият 46-годишен български гражданин бе върнат у нас и предаден на разследващия екип от Специализираната прокуратура, оповести на сайта си късно снощи МВР, визирайки екстрадириането под конвой от Истанбул на Димитър Желязков - Митьо Очите.

Ще отмени ли днес МВР Луковмарш (видео на ДПС)

Февруари 16,2019

"ВМРО са идеолог на антихуманния и фашистки Луковмарш", заяви вчера пред журналисти в Народното събрание Джейхан Ибрямов от ДПС, като добави, че в писмо до него МВР казва, че ще направи възможното да отмени Луков марш, планиран за днес пред НДК в 17,00 ч. и организиран от ВМРО, според ДПС, на министъра на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов. Официално Луковмарш се организира от Българския национален съюз в памет на ген. Христо Луков.

Образователният министър подкрепи Кракачанов за ромите (видео)

Февруари 15,2019

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев заяви, че в частта за образованието няма противоречие с концепцията на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов за ромите. 

 

 

Дюни за 1 млрд. лв са раздавани като земеделска земя (Видео)

Февруари 15,2019

За да изкупим дюните по морето, ни трябват над 1 млрд. лв., каза в отговор на въпрос на журналисти в парламента министърът на регионалното развитие Петя Аврамова.

 

ДПС: МВР каза, че ще отмени Луков марш на ВМРО (видео)

Февруари 15,2019

"ВМРО са идеолог на антихуманния и фашистки Луков марш", заяви пред журналисти в Народното събрание Джейхан Ибрямов от ДПС, като добави, че в писмо до него МВР казва, че ще направи възможното да отмени Луков марш. Внесохме проект на решение на парламента срещу надигащия се неофашизъм в България и нито една комисия не го е разгледала, възмути се той.

Горещи теми

Нагоре...