Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

ГЕРБ предлагат безплатни офиси за партиите и 1 лев субсидия (видео)

Юни 19,2019

"Оставаме зад предложението си за един лев партийна субсидия на получен глас, не знам защо приемате, че искаме нула лева", заяви пред журналисти в Народноро събрание депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова.

ДПС: И ГЕРБ искат нула лева субсидия и Американски модел (видео)

Юни 19,2019

"От ГЕРБ се съгласиха за отворено финансиране на политическите партии", заявиха пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и депутата от ДПС Делян Пеевски, които излязоха от срещата с народни представители от ГЕРБ.

 

Борисов се вози на влак от Пазарджик, Манолова - до Видин (видео)

Юни 16,2019

През седмицата най-голямо любопитство преизвика качването на премиера Бойко Борисов на влак, с който той направи обход по ново релсово трасе, което се изгражда при Пазарджик с европейски средства. Това съвпадна с друго любопитно събитие - омбудсманът Мая Манолов отново направи приемна във влака. Този път тя се вози до Видин, където отиде да подкрепи протестите на медицинските работници.

Протестът за горивата ще блокира пътища от понеделник (видео)

Юни 15,2019

"Месеци наред пишем до премиера държавата да влезе в ролята си и да контролира картелите и монополистите. Цените на горивата помпат инфлацията в дъжаната. В момента няма чуваемост". Това каза по време на протеста срещу цените на горивата  Красимир Митов от "Защита".

 

Бойко Борисов получи "Макаров" за рождения си ден (видео)

Юни 15,2019

На 13 юни, в четвъртък, премиерът Бойко Борисов имаше рожден ден и заедно с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов бе в Шабла, на Зенитния полигон на Военновъздушните сили, където наблюдават учението на военните. От клип, публикуван в страницата на премиера във Фейсбук, се вижда любопитен подарък, който командващият му подари за празника.

Валери Симеонов: Ако не върнем парите, излизаме злодеи (видео)

Юни 14,2019

"Очаквах промените да бъдат приети единодушно", заяви лидерът на НФСБ и бивш вицепремиер Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание след окончателното приемане на измененията в Закона за политическите партии, с които се връщат надвзетите субсидии от партиите.

 

Дариткова: Надвзетите субсидии няма да влияят на бюджета (видео)

Юни 14,2019

"Няма да има щети за бюджета следствие от техническата грешка с партийните субсидии", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова пред журналисти в Народноро събрание във връзка с приетите промени в Закона за политическите партии, с които се задължават всички партии, които от 26 май до момента са взимали субсидия да върнат разликата до края на 2020 година. 

 

ДПС: Очакваме сметките на финансовото министерство. И ние ще смятаме (видео)

Юни 14,2019

"Министерството на финансите трябва да даде по-точен отговор как са се изчислявали субсидиите през годините", заяви лидерът  на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Народното събрание по повод окончателно приетите промени в Закона за политическите партии.

 

Младен Маринов: Продължаваме с акциите срещу пиратството

Юни 14,2019

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви пред журналисти в Народното събрание, че акциите за противодействие на пиратско излъчване от кабелни оператори ще продължи. 

 

Ангелкова: Можем да проверяваме всяка дюна за нарушения (видео)

Юни 13,2019

Народното събрание одобри окончателно промени в Закона за устройството на Черноморието, с които се забраняват плажните принадлежности върху пясъчните дюни. С промените се забраняват също преминаването и престоя на превозни средства, кемпери, палатки и ремаркета върху пясъчните образувания.

Горещи теми

Нагоре...