Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

Италия пее и танцува по балконите (видео)

Март 14,2020

"Пей през какво преминаваш“, италианските социални мрежи отправиха призив и опустелите квартали се огласиха от хиляди италианци, които се срещат от балконите на жилищата си.

Палатков лагер за оставката на Сачева. Тя обяви... по-високи данъци (видео+снимки)

Март 01,2020

"Непрекъснатото прехвърляне на нови и нови плащания към държавата рано или късно ще отвори темата дали сме готови да имаме по-високи данъци, за да може държавата да поеме тези плащания.

Манолова: 408 изборни протокола в София са коригирани повече от веднъж (видео)

Януари 07,2020

Съдът не прие заключението на вещото лице, но то изцяло потвърждава твърденията ни, че в част втора на избирателните списъци са дописани неправомерно над 3000 души, които са гласували на местните избори. От данните на Информационно обслужване пък става ясно, че 408 протокола са коригирани повече от веднъж.

 

Манолова дари вода на кв. Църква: Заради безхаберието на властта хората страдат (видео)

Януари 03,2020

Мая Манолова и Гражданската платформа "Изправи се.БГ" дариха днес рано сутринта 11 хиляди литра вода на кв. Църква в кампанията „Вода за Перник, вода за България”.

 

Борисов нареди Икономическа полиция да отиде в Перник (видео)

Декември 26,2019

Икономическа полиция цялата да дойде в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се проверява. 

 

Борисов към Михалково: Все нов път, спирчици, мостче, а беше най-тясно (видео)

Декември 23,2019

До Михалково – все нов път. Спирчици, мостчето. Помниш ли какво беше тук? Най-тесния път. А сега пешеходците могат да си минат спокойно. С тия пътища направихме изборите на кмета на Михалково и на кмета на Девин. 

 

Манолова в КЕВР: Сложете мораториум върху поскъпването на водата (видео)

Декември 17,2019

КЕВР и правителството да спрат увеличението на цената на водата, планирано от 1 януари 2020 г. и да се въведе мораториум върху повишението й в областите с воден режим – Перник, Плевен, Габрово и Ловеч.

 

"Атака" внасят в НС декларация за Истанбулската конвенция (видео)

Декември 05,2019

Народните представители от "Атака" внасят в Народното събрание декларация, която да се изпрати до Европейския парламен във връзка с искането България да приеме Истанбулската конвенция. Това обяви депутатът Десислав уколов по време на пресконференция днес в парламента. 

 

Приеха окончателно Бюджета на НЗОК за 2020 година (видео)

Декември 03,2019

Депутатите приеха на второ четене Закона за бюджета на НЗОК за 2020 година. Общата сума на разходите и трансферите по бюджета на Касата за следващата година е 4,7 млрд. лв. 

Приоритет за Цацаров е разкриването на корупция при лицата на висши длъжности (видео)

Декември 03,2019

Постоянен медиен мониторинг, Консултативен съвет на КПКОНПИ, нови механизми за проверяване а почтеността на служителите в КПКОНПИ и нови правомощия на инспектората на комисията, както и създаване на поресцентър към КПКОНПИ. Това са част от мерките, които кандидатът за председател на КПКОНПИ и сегашен главен прокурор Сотир цацаров представи по време на изслушването му днес в Комисията за борба с корупцията в Народното събрание.

 

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...