Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

Манолова: 408 изборни протокола в София са коригирани повече от веднъж (видео)

Януари 07,2020

Съдът не прие заключението на вещото лице, но то изцяло потвърждава твърденията ни, че в част втора на избирателните списъци са дописани неправомерно над 3000 души, които са гласували на местните избори. От данните на Информационно обслужване пък става ясно, че 408 протокола са коригирани повече от веднъж.

 

Манолова: Заради безхаберието на властта хората страдат (видео)

Януари 03,2020

Мая Манолова: Хората бедстват без вода заради безхаберието на управляващите

Манолова дари вода на кв. Църква: Заради безхаберието на властта хората страдат (видео)

Януари 03,2020

Мая Манолова и Гражданската платформа "Изправи се.БГ" дариха днес рано сутринта 11 хиляди литра вода на кв. Църква в кампанията „Вода за Перник, вода за България”.

 

Социалният министър: Домът за хора с деменция не е проверяван от 2013 г. (видео)

Януари 02,2020

Предстои да бъде направена проверка на Дома за хора с деменция в село Горско Косово. Това заяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева днес пред журналисти в Горна Малина. 

 

Борисов: Има много мераклии да управляват, но не е лесно (видео)

Декември 30,2019

Има много мераклии да управляват, но не е лесно. В четвъртия мандат на кмета на Стара Загора можем да го направим премиер, пък аз да дойда да стана кмет тук.

 

Борисов нареди Икономическа полиция да отиде в Перник (видео)

Декември 26,2019

Икономическа полиция цялата да дойде в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се проверява. 

 

Борисов в Михалково: Все нов път, спирчици, мостче, а беше най-тясно (видео)

Декември 23,2019

Борисов: До Михалково – все нов път. Спирчици, мостчето. Помниш ли какво беше тук? Най-тесният път. А сега пешеходците могат да си минат спокойно.

 

Борисов към Михалково: Все нов път, спирчици, мостче, а беше най-тясно (видео)

Декември 23,2019

До Михалково – все нов път. Спирчици, мостчето. Помниш ли какво беше тук? Най-тесния път. А сега пешеходците могат да си минат спокойно. С тия пътища направихме изборите на кмета на Михалково и на кмета на Девин. 

 

Манолова в КЕВР: Сложете мораториум върху поскъпването на водата (видео)

Декември 17,2019

КЕВР и правителството да спрат увеличението на цената на водата, планирано от 1 януари 2020 г. и да се въведе мораториум върху повишението й в областите с воден режим – Перник, Плевен, Габрово и Ловеч.

 

"Атака" внасят в НС декларация за Истанбулската конвенция (видео)

Декември 05,2019

Народните представители от "Атака" внасят в Народното събрание декларация, която да се изпрати до Европейския парламен във връзка с искането България да приеме Истанбулската конвенция. Това обяви депутатът Десислав уколов по време на пресконференция днес в парламента. 

 

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...