Статии с етикет: видео - 24novini.bg
Статии с етикет: видео - 24novini.bg

"Атака" внасят в НС декларация за Истанбулската конвенция (видео)

Декември 05,2019

Народните представители от "Атака" внасят в Народното събрание декларация, която да се изпрати до Европейския парламен във връзка с искането България да приеме Истанбулската конвенция. Това обяви депутатът Десислав уколов по време на пресконференция днес в парламента. 

 

Приеха окончателно Бюджета на НЗОК за 2020 година (видео)

Декември 03,2019

Депутатите приеха на второ четене Закона за бюджета на НЗОК за 2020 година. Общата сума на разходите и трансферите по бюджета на Касата за следващата година е 4,7 млрд. лв. 

Приоритет за Цацаров е разкриването на корупция при лицата на висши длъжности (видео)

Декември 03,2019

Постоянен медиен мониторинг, Консултативен съвет на КПКОНПИ, нови механизми за проверяване а почтеността на служителите в КПКОНПИ и нови правомощия на инспектората на комисията, както и създаване на поресцентър към КПКОНПИ. Това са част от мерките, които кандидатът за председател на КПКОНПИ и сегашен главен прокурор Сотир цацаров представи по време на изслушването му днес в Комисията за борба с корупцията в Народното събрание.

 

Ананиев удължи срока на проверката за смъртта на малкия Алекс

Ноември 30,2019

Окончателният доклад за смъртта на 3-годишния Алекс, който беше прехвърлян между три столични болници, все още не е готов, тъй като се очаква да птистигнат всички документи по случая. Това стана ясно от изявление на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев пред журналисти в Народното събрание вчера, след парламентарния контрол.

 

Извънредно! Стрелба на Лондон Бридж. Има ранени (видео)

Ноември 29,2019

Английската полиция евакуира "Лондон Бридж" заради стрелба в центъра на Лондон. По първоначална информация група мъже са се сбили и минувачи са повикали силите на реда. При опит за намеса на полицията е избухнала стрелба. 

 

Удължават проверката за смъртта на малкия Алекс (видео)

Ноември 29,2019

Окончателният доклад за смъртта на 3-годишния Алекс все още не е готов, тъй като още пристигат медицински документи по случая. Това стана ясно от думите на здравния министър Кирил Ананиев пред журналисти.

 

Красимир Ципов: Имаме резерви към промените в НПК, предложени от БСП (видео)

Ноември 30,2019

Имаме резерви към предложенията на БСП за контрол на съда върху актовете на прокуратурата.

 

Мъж падна на релсите на метрото. Разсеял се с телефона (видео)

Ноември 28,2019

Мъж е паднал на релсите на метрото, докато върви и разглежда телефона си. Видео от инцидента е публикувано от агенция РОйтерс. Случката е от столицата на Аржентина Буенос Айрес. 

 

Валери Симеонов и Менда Стоянова: Целта на предложението е да се плащат данъци (видео)

Ноември 27,2019

Целта нa законодателните промени, които се отнасят до онлайн платформите за предлагане на туристически услуги, са с цел плащане на данъци.

 

Гешев: Не съм Левски! Политиците да не ме ползват за реклама (видео)

Ноември 26,2019

Всички, които нарушават закона, да се притесняват. Така е във всяка демократична държава. За мен критерият е всички български прокурори, следователи и съдебни служители да следват принципа дали се нарушава законът. Другото са си ваши интерпретации.

 

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...