Статии с етикет: Борисов vs Радев - 24novini.bg
Статии с етикет: Борисов vs Радев - 24novini.bg

"Президентът Румен Радев имаше две години да говори срещу Слави Трифонов, но не съм го чул да се обади", заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на военно учение в Шабла.

 

Столицата на Венецуела Каракас се намира през две морета и един океан разстояние или на 9230 км по въздух от София. Страната е на ръба на гражданска война от няколко седмици заради двамата президенти, които има в момента.

 

Не стига, че той ни шамари ежедневно, пък после ме питате мен дали водя война и какво печеля. 

 

Премиерът Бойко Борисов се страхува от предсрочни избори. Около това мнение се обединиха в сутрешния съботен блок на БНТ политологът Андрей Райчев и изборния математик Михаил Константинов. 

 

Среща с Борисов ще има, когато водената от него коалиция разработи визия за справянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на катастрофалния срив на инвестциите и за постигане на икономически ръст, който да направи така, че да догоним държавите от Централна и Източна Европа, заяви президентът Румен Радев.

 

Няма ден президентът да не е нападал правителството. Това е все едно някой да ти удря шамари, а хората да казват "те се бият". Това заяви премиерът Бойко Борисов на въпрос дали има война между двете институции в интервю за БТВ. 

 

Не може президентът да ползва всеки ден фразите "ще ометем ГЕРБ" и в един момент да излезе да каже, че иска единение. Дайте ни едно негово изказване, в което не ни атакува. Този, който каза, че ще изчистят ГЕРБ, иска единение. Дайте пример вие за единение, господин Радев.

 

С всяко удряне по Радев Борисов се приближава до своя политически край - до предсрочни избори, коментира пред бТВ социологът Андрей Райчев.

В момента ни прожектират филма „Двама силни генерали се борят за народната любов“. Така бившият президент Росен Плевнелиев коментира пред Нова телевизия споровете между премиера Борисов и президента Радев. 

 

„Хората, които ще предложа като варианти за главен секретар на МВР, са добри професионалисти. Когато взема категорично решение, ще отида и ще се консултирам с президента. Трябва да обсъдим този избор, за да не забуксува". Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти по повод предстоящото избиране на нов главен секретар на МВР след освобождаването на Младен Маринов и назначението му като вътрешен министър.

 

Страница 1 от 5

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...